Verkiezingsprogramma 2022 - 2026

Hier vind je het volledige verkiezingsprogramma van de Veldhovense VVD voor de periode 2022 – 2025. In dit programma kijken we vooruit en delen wij, aan de hand van onze kernwaarden, onze ambities met jou.

Veldhoven is een prachtige gemeente boordevol kansen voor ondernemers en voorzieningen voor inwoners. We zijn er trots op dat er zoveel toonaangevende ondernemingen zijn gevestigd in Veldhoven en zijn dankbaar voor de bijdrage die zij leveren aan Veldhoven. 

Naast optimisme is er ook plaats voor een bezorgdheid. Ons land, en dus ook Veldhoven, is in de voorbije periode geconfronteerd met de gevolgen van een wereldwijde pandemie. Die pandemie had en heeft ingrijpende gevolgen voor gezondheid, werk, ons sociale leven, de gezondheidszorg en de financiën. Wij zijn er echter van overtuigd dat wij ook in de komende periode onze ambities kunnen waarmaken. Daar hebben we uiteraard jouw stem voor nodig. 

De ambities die voortvloeien uit onze kernwaarden, zullen wij in het navolgende per thema uitwerken. In heldere taal. Zoals je dat van ons bent gewend. Wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. 

In dit verkiezingsprogramma lees je per thema onze visie. Natuurlijk kunnen we niet alle belangrijke thema’s tot in detail bespreken. Daarom zijn in de bijlage bij dit verkiezingsprogramma een aantal stellingen opgenomen. Bij deze stellingen hebben wij telkens onze visie gegeven, om jou nóg beter te informeren. 

Wij hopen dat deze kernwaarden en ons verkiezingsprogramma jou aanspreken, dat jij je kan vinden in onze plannen en dat je ons beloont met jouw stem! 

We hebben ons best gedaan om een duidelijk, begrijpelijk programma te schrijven. We denken dat dat is gelukt. Heb je na het lezen van ons verkiezingsprogramma nog vragen of wil je graag wat met ons delen? Neem dan alsjeblieft contact  met ons op. Wij horen graag van je!

Veldhoven, dat ben jij. Veldhoven, dat zijn wij. 

De Veldhovense VVD.