Hartelijk welkom op de website van De Veldhovense VVD!

© De Veldhovense VVD

De Veldhovense VVD is een actieve, enthousiaste en ambitieuze afdeling met een divers ledenbestand. Onze raadsleden en steunfractieleden wonen in Veldhoven en zijn begaan met de inwoners van onze mooie gemeente. Ze hebben een kritisch oog, een luisterend oor en zijn gepassioneerd om resultaat te boeken. Zij zijn er immers voor en door de inwoners. De Veldhovense VVD gelooft niet in woorden maar in daden en dat zie je terug in wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Wij zijn daar oprecht trots op.

De Veldhovense VVD heeft actieve leden variƫrend van jong tot wat ouder. Hierdoor hebben we een brede blik op wat er speelt in Veldhoven. Echter, we kijken ook verder dan de gemeentegrenzen en werken actief samen met regiogemeenten.

Als onderdeel van de landelijke partij hebben we een waardevol netwerk van gedreven politici uit andere gemeenten, in Den Haag en Brussel. Hierdoor zijn we in staat om kennis en ervaring te delen en met elkaar mooie projecten te realiseren. Hierdoor ontstaat een waardevolle synergie.

We hopen dat je na het lezen van de informatie enthousiast bent geworden. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen zodat we tijdens een persoonlijke kennismaking meer kunnen vertellen over wat de politiek jou te bieden heeft. De koffie staat klaar!